God jul

Drömkvällen önskar er alla en riktigt god jul!


Bra start för biljettförsäljningen

Då har försäljningen varit igång ett par dagar och försäljningen har sakta men säkert gått igång. Tidigare år har det varit ett enormt tryck de sista två veckorna på biljetter vilket har gjort att många har missat att få sin plats på Drömkvällen bokad. Därför rekommenderar vi dig att skaffa dina biljetter i tid.
Vi jobbar hårt med att färdigställa utbudet för kvällen och vi är säkra på att Drömkvällen 2012 kommer bli den bästa någonsin! Programmet kommer att släppas i slutet av december eller i början av januari.

Biljettsläpp imorgon!

Imorgon släpps biljetterna till Drömkvällen. Biljetterna köper du på Superstars kontor i Leksand. Kontoret ligger på Sparbanksgatan 2.

 

Till i år har vi utökat antalet platser på evenemanget till 900. Trots detta är vår starka rekommendation att du köper dina biljetter i god tid för att säkerställa att du inte missar den skönaste kvällen i Leksand 2012.

 

Just nu pågår febril aktivitet med att göra klart det sista med lineupen till Drömkvällen. Vi kan redan nu säga att detta kommer bli en kväll som kommer passa alla olika smaker. Har du något tips i sista sekunden som du vill ge oss maila då till john.nilsson@hsshockey.se.

 

Förköpsbiljetten kostar 180 kr och det täcker då hela eventet från matchen HSS vs Alfta, underhållning i pauser samt kvällens festligheter med två olika dansgolv med liveframträdanden och dansgolvet med den skönaste dansmusiken.

 

 

Välkommen till Drömkvällen!Drömkvällen är tillbaka!

För tredje året i rad är det dags för Drömkvällen. Efter att ha sålt slut de två första åren fortsätter nu kvällen att utvecklas för att bli ännu bättre och trevligare upplevelse för dig som besöker oss.

 

Plats för 900
Drömkvällen har varit fullsatt de två gånger som kvällen har arrangerats. Därför är vi mycket glada över att vi i år kan släppa in ännu fler personer än tidigare. I år har vi plats för hela 900 personer.

Tack vare att vi får släppa in fler personer kommer vi att bredda repertoaren med att öppna ett tiill dansgolv med fokus på house och elektronisk musik. Ett par riktigt sköna DJ:s är inbjudna för att ge dig precis det du önskar inom den elektroniska musiken.

Givetvis kommer den klassiska delen med artister och uppträdanden i Sparbanksfoajén att behållas. Vi har några riktigt spännande artister på gång. Bandsläpp sker i december.  

Årets match kommer att spelas mellan Häradsbygdens SS och Alfta.

Nedsläpp 19.00.
Precis som föregående år kommer Drömkvällen ha öppet ända fram till kl. 02.00.

 

Biljetter köper du hos Leksand Superstars. Biljettsläpp sker under vecka 50.

I kvällens match mellan Häradsbygden och Ludvika kommer förhoppningsvis biljetter finnas tillgängliga för dig som vill vara först ute med att säkra din plats på Drömkvällen 2012.

 

Varmt välkommen till Drömkvällen!

 

Kort information:
Plats: Tegera Arena Sparbanksfoajén
Datum: Lördagen den 28/1 2012

 

Drömkvällen arrangeras av Häradsbygdens SS i samarbete med Mat vid Siljan.

 

Drömkvällen 2010


RSS 2.0