Drömkvällen är tillbaka!

För tredje året i rad är det dags för Drömkvällen. Efter att ha sålt slut de två första åren fortsätter nu kvällen att utvecklas för att bli ännu bättre och trevligare upplevelse för dig som besöker oss.

 

Plats för 900
Drömkvällen har varit fullsatt de två gånger som kvällen har arrangerats. Därför är vi mycket glada över att vi i år kan släppa in ännu fler personer än tidigare. I år har vi plats för hela 900 personer.

Tack vare att vi får släppa in fler personer kommer vi att bredda repertoaren med att öppna ett tiill dansgolv med fokus på house och elektronisk musik. Ett par riktigt sköna DJ:s är inbjudna för att ge dig precis det du önskar inom den elektroniska musiken.

Givetvis kommer den klassiska delen med artister och uppträdanden i Sparbanksfoajén att behållas. Vi har några riktigt spännande artister på gång. Bandsläpp sker i december.  

Årets match kommer att spelas mellan Häradsbygdens SS och Alfta.

Nedsläpp 19.00.
Precis som föregående år kommer Drömkvällen ha öppet ända fram till kl. 02.00.

 

Biljetter köper du hos Leksand Superstars. Biljettsläpp sker under vecka 50.

I kvällens match mellan Häradsbygden och Ludvika kommer förhoppningsvis biljetter finnas tillgängliga för dig som vill vara först ute med att säkra din plats på Drömkvällen 2012.

 

Varmt välkommen till Drömkvällen!

 

Kort information:
Plats: Tegera Arena Sparbanksfoajén
Datum: Lördagen den 28/1 2012

 

Drömkvällen arrangeras av Häradsbygdens SS i samarbete med Mat vid Siljan.

 

Drömkvällen 2010


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0