Bandsläpp Drömkvällen!

Programmet för Drömkvällen börjar att ta form och det kommer bli en riktigt skön kväll!


Sedan tidigare har matchen HSS – Alfta varit spikad (nedsläpp 19.00).

Som du säkert känner till har vi i år två olika dansgolv. Ett med den klassiska Drömkvällenandan som innehåller uppträdanden och artister från närorten framförallt. Sedan har vi vårt nya dansgolv där mer utrymme kommer att ges åt den elektroniska musiken. Idag presenterar vi tre akter för Sparbanksfoajén och en för vår elektroniska klubb som kommer att vara belägen i Puck Munthe.

Idag har vi glädjen att presentera:

 

Lindbärs. Bandet från Heden gjorde braksuccé ifjol och därför har vi valt att behålla bandet som Med Jocke Lindberg i spetsen kommer ge dig allt du kan önska under deras framträdande.
Lindbärs uppträder i Sparbanksfoajén.
Mer info om Lindbärs finner du här: http://www.facebook.com/Lindbars

 

Lé Betre. Gjorde en av sina absolut första spelningar på Drömkvällen föregående år. Har sedan dess gått framåt riktigt starkt och det är en självklarhet att de ska ha plats hos oss på Drömkvällen även i år. Lé Betre är ett band som upplevs allra bäst live och det ska bli hur grymt som helst att få se dem att briljera på Drömkvällen 2012!
Lé Betre uppträder i Sparbanksfoajén
Mer info om Lé Betre finner du här: http://www.facebook.com/lebetre

 

Jonatan F. Jonatan är ett av nyförvärven inför årets Drömkväll. Jonatan är en riktigt skicklig dj och producent av musik. Han har den rätta känslan och är dessutom en mycket god vän till Häradsbygdens SS och Drömkvällen.  Jonatan F kommer att ge dig som älskar att dansa till elektronisk musik de rätta verktygen.
Jonatan F uppträder i Puck Munthe
Mer info om Jonatan F finner du här: http://www.facebook.com/JonatanFmusic

 

Fler artister och uppträdanden kommer att presenteras inom kort!

 

Biljetterna har gått i något högre takt än tidigare år, så se till att säkra din plats på årets skönaste fest redan i dag! Platsen du köper dom på är Leksand Superstars kontor, Sparbanksgatan 2.  Åldersgräns 18 år efter matchen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0