Mycket på gång runt Drömkvällens artister

Drömkvällen närmar sig med stormsteg och vi går in med stor förväntan inför årets upplaga av evenemanget!

 

Imorgon klockan 19.00 släpper Lé Betre sin nya EP "Gentlemens Club Cabin". Du hittar den på http://soundcloud.com/lebetre. Gruppens spelning på Drömkvällen blir med andra ord den första efter EP-släppet.

 

 

Jonatan F. kommer till Drömkvällens ära att släppa en helt outgiven låt som han har producerat tillsammans med en av arrangörerna till Drömkvällen (John Nilsson). Jonatan F utlovar en riktig hit.

 

 

Inte nog med detta så har även grabbarna i Páche flera tunga låtsläpp på gång. Det är med andra ord riktigt heta artister som kommer att vara på plats på Drömkvällen 2011.

 

 

Biljetter köper du på Superstars kontor (sparbanksgatan 2). De har öppet tisdag till fredag kl.10.00-18.00. Eller i samband med Häradsbygdens hemmamatcher (nästa hemmamatch: imorgon fredag 20/1 kl. 19.00 Tegera Arena.)

 

 

Försäljningen har gått igång med rejäl fart nu. så se till att skaffa din biljett redan idag. Biljetterna kostar 180 kr (garderob ingår). Om det mot förmodan finns biljetter kvar att sälja i dörren, så kommer dessa att kosta 200 kr. OBS 18 år gäller efter matchen.

 

 

Varmt välkommen till Drömkvällen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0