Tre korta frågor!

Drömkvällen går sin tredje upplaga till mötes. Självklart gör även serien tre korta frågor det. Varje dag fram till lördagen den 28/1 kommer en person att få svara på tre olika frågor om sina förväntningar på Drömkvällen.

 

 

Idag svarar Anders kungs på våra frågor. Anders är en av flera personer som tar tåget från Stockholm för att delta under årets Drömkväll!

 

 

Varför går du på Drömkvällen 2012?

För att bidra till den fantastiska stämningen och för att ännu en gång få uppleva årets största händelse i Leksand! Tänk även på att John är där, Brasar är där och Puma är där. Behöver inte säga mycket mer!

 

 

Vad blir resultatet i matchen HSS - Alfta?

Byggda har under säsongen varken visat upp något vidare försvarsspe eller anfallsspel, men med legendaren Jensa Nilsen i lagen så får man till allas förvåning ordning på offensiven. Resultat 11-10 efter förlängning till Bygdas favör.

 

 

Hur mycket folk tror du kommer att besöka Drömkvällen 2012?

Lapp på luckan till kvällen! Till matchen blir det ca. 350 pers! Beror på om Bygdas egna hjältar Andreas Lundin och Anton Holmer ställer upp och spelar, annars har dom lovat diverse pausunderhållning från läktarplats! Vilket man verkligen inte kan missa!

 

 

Vi tackar Anders för hans medverkan och önskar honom en riktigt trevlig kväll på Drömkvällen 2012!

 

 

Biljettförsäljningen rullar på i rask takt och du köper dina biljetter på Superstars kontor (sparbanksgatan 2 i Leksand), öppet: tisdag till fredag 10-18.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0